KULA ANAOKULU

Vizyon: Kula´da okul öncesi eğitimin ilk adresi olmak

Misyon: Sevgi dolu bir ortamda, çocuklarımızın var olan yeteneklerini ortaya çıkarmak, çocukların yaparak yaşayarak elde ettikleri deneyimler sayesinde gelişim düzeylerini en üst seviyeye ulaştırmak, ilkokula hazırlamak, Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, milli manevi değerlere sahip, kendine güvenen, mutlu, bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliği protokolü ile ortaklaşa yürütülen “Beyaz Bayrak Projesi” kapsamında okulumuz beyaz bayrak almaya hak kazanmıştır.(2010 ve 2014 yıllarında olmak üzere 2 defa) Beyaz Bayrak Projesi, okulların ortak kullanım alanlarında temizlik ve hijyen konusunda okul müdürlüklerinin çalışmalar yapmasının teşvik edilmesini, toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesini, yaşam kalitesinin yükseltilmesini, yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirilmesini amaçlamaktadır. Ayrıca okulumuz Beslenme Dostu Okullar Projesi kapsamında "Beslenme Dostu Okul" sertifikasına sahiptir.

Saatler:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0236) 816 15 53

WEB - https://kulaao.meb.k12.tr

Adres - 4 Eylül Mah. Mehmet Halıcı Sk.No5 Kula/MANİSA

Adres - 4 Eylül Mah. Mehmet Halıcı Sk.No5 Kula/MANİSA

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezindedir. İl merkezine uzaklığı 121 km.